Fri fragt til pakkeshops over 299 kr. | Hurtig levering 1-2 hverdage

F.A.Q // Ofte stillede spørgsmål

Du finder her information om fragt og levering, returnering, materiale og smykkepleje samt info om størrelser på smykker og hårpynt.
Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så kontakt os, og vi vil hjælpe på bedste vis.

Vi sender vores pakker i FSC certificeret emballage.

Pakkerne sendes med GLS og er altid gratis over 199,- til pakkeshops.

Ordre over 499,- kan også vælge gratis hjemmelevering. Leveringstid er 1-3 hverdage, men der kan opstå længere levering i travle periode såsom ferier- og helligdage.

Du har 14 dages fuld returret. Det vil sige at du indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen, skal informerer os om, at du ønsker at returnerer din vare. Når du har oplyst os, har du 14 dage til at sende varen retur.

OBS! Kunde betaler selv fragtomkostninger af tilbagesendelse ved retur varer.

Send os en mail på kontakt@faves.dk og informér om retur med disse info:

  • Ordrenummer
  • Modtaget ordre dato
  • Navn og adresse
  • Dato

Læs endnu mere om retur og fortrydelsesret ved at klikke her

Hos Faves har vi lækre kvalitets accessories til gode priser! Vores smykker er lavet i 925 Sterling Silver eller Stainless Steel. Guld smykker er desuden belagt med enten 14K eller 18K guld.

Alle vores smykker er selvfølgelig nikkelfrie.

Smykkerne har lang holdbarhed og dette kan du selv forlænge med den rette smykkepleje – Dog vil guldbelagte smykker med tiden patineres. Vi giver ikke garanti på på slidte og ikke-vedligeholdte smykker. 

925 sterling silver smykker:
Smykkerne er lavet af 92,5% rent sølv, hvor resterende består af andre metaller. Grunden til dette er, at 100% sølv er et meget blødt metal og der skal derfor andre metaller i for at stivne kvaliteten. 

Stainless steel smykker:
Smykker af rustfri stål, er utrolig holdbare, de er svære at ridse og smitter ikke af på huden. Det er en miljøvenlig måde at fremstille smykker på, da producenterne undgår at bruge for meget energi. Derudover er stainless steel 100% genanvendeligt. 

Alt vores hårpynt kommer i mange forskellige materialer f.eks. metal, acetat, rhinestones m.m.

Du kan selv være med til at forlænge holdbarheden af smykkerne. Derfor opfordrer vi til at behandle smykkerne således:

  • Sov ikke med dine smykker på
  • Gå ikke i bad med smykkerne
  • Undgå direkte kontakt med parfume, cremer, sprit og sæbe
  • Læg ikke dine smykker til opbevaring i direkte i sollys
  • Opbevar smykkerne tørt. Fra slut december 2020 kommer alle smykker i smykkeæsker. Disse anbefaler vi, at du opbevarer dem i.

Vi ved at det kan være svært at de på billeder, hvor stort/lille en accessory er. Så hvis du er i tvivl om størrelsen på dine nye accessories, så kan du under hver produkt se en opmåling af produktet så du kan vurderer størrelsen inden du bestiller.